GROEISTATION

Gecertificeerde leer- en ontwikkelpaden creëren zodat interim professionals blijven groeien, productiever werken en succesvoller zijn.

Groeien als Interim Professional? Jouw slagkracht aantoonbaar versterken?

SuccesRatio is hét groeistation voor interim professionals

Er is veel behoefte aan mensen die een organisatie of een team snel en effectief kunnen aanpassen aan de blijvende veranderingen en deze een positieve impuls en nieuwe energie kunnen geven.

Gecertificeerde Interim Professionals die in no-time inhoudelijk en uitvoerend op snelheid zijn

Een door SuccesRatio opgeleide Interim Professional of teamcoach versterkt aantoonbaar de slagvaardigheid van de organisatie of afdeling. Hij of zij helpt bij het bereiken van de strategische doelstellingen, weet crisissen versneld op te lossen, begeleidt grote transities en kan tijdelijk het fort versterken.

Gecertificeerde trainingen & coaching Interim Professionals

Onze trainingen & coaching voor Interim professionals zijn gebaseerd op de leermethodiek Action Learning en zijn gecertificeerd door onze samenwerkingspartner VolleKR8 | Hét Action Learning Instituut.

Training
Startende Interim Professional

1 daagse | € 595,00

Deze praktijkgerichte training helpt je te onderzoeken of interim management wat voor je is en helpt je met een aantal praktische zaken en inzichten waar je als starter tegen aanloopt.

Training
Professioneel Interim Management

2 daagse | € 995,00

Leer jezelf tijdens deze training kennen als een krachtig leider en leer proactief transities en veranderingen te begeleiden. Je versterkt je positie als interimmer en handelt met meer impact. 

Training
Certified Interim Manager

6 daagse & online module | € 2.495,00

Certified Interim Manager (CIM) is dé Action Learning training die je versterkt in specifieke competenties en je leert jezelf te onderscheidend op de markt voor interim management.

Coaching
Interim managers & professionals

Persoonlijk & professioneel

Interim coaching gaat om het ontwikkelen van leiders, met focus op hun leiderschapskwaliteiten in de context van hun organisatie. Zeker als de spanning stijgt dan blijk je als interim professional vaak alleen te staan. Door onze unieke coach-aanpak leer je je leiderschapsstijl aanpassen aan de organisatiecontext, jouw kwaliteiten en talenten.