Als lerende organisatie jouw interim professionals een bedrijfseigen leerplatform bieden.

Gecertificeerde leer- en ontwikkelpaden creëren zodat interim professionals blijven groeien, productiever werken en succesvoller zijn.

Een state-of-the-art leerplatform in je eigen huisstijl

Permanente educatie voor interim-managers lijkt voor de hand liggend.
Maar hoe weet je of de interim professional die bij je aan de slag gaat, vakbekwaam is en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen?

Jouw Interim professionals teams laten excelleren en met hun ervaring, persoonlijkheid en skills de organisatie naar een hoger niveau tillen?

Maak leren leuker, efficiënter en effectiever
Interim professionals willen vrijheid, persoonlijk groeien en zoeken een manier om te blijven leren die past binnen hun ondernemerschap. Een organisatie die dat weet te faciliteren, heeft een streepje voor.

Wij weten als geen ander hoe je jouw leerplatform didactisch verantwoord en met een persoonlijke touch kunt vormgeven, zodanig dat interim professionals gemakkelijk de regie houden over hun eigen ontwikkeling.

Start vandaag nog met jouw eigen online leerplatform. Geeft toegang tot onze of zelfontwikkelde trainingen! Alles op één centrale plek, altijd toegankelijk via een computer, laptop, tablet of app. Any time, any place, any were.

Een eigen online leerplatform
Een eigen online leerplatform compleet in jouw eigen huisstijl. Hier vinden jouw interim professionals al hun opleidingsmateriaal en volg jij de progressie. Een eigen online leerplatform in jouw huisstijl, zodat iedereen zich thuis voelt. Denk aan lettertypes, huisstijlkleuren, logo’s, foto’s en zelfs certificaten maken in je eigen huisstijl.

Voorbeelden van programma’s
– Leiderschapsontwikkeling
– Essentials bedrijfskunde
– Teamontwikkeling
– Masterclasses Agile, Lean, Action Learning & Design Thinking

Persoonlijke aandacht
Wij bepalen samen met jouw het doel of koers en zetten in co-creatie mensen en teams vol in hun kracht. Dat doen wij met kennis van zaken en persoonlijke aandacht.

Training & ontwikkeling
Interim professionals worden door middel van een resultaatgericht 3D-improvement-traject klaargestoomd voor de opdracht. Een voor de interim professional maatwerk leertraject van Startende Interim Professional tot en met Hoger Interim Management.

Ook een eigen leerplatform in jouw huisstijl en logo?

Verbind, verbeter, versterk
Dit is de fundamentele gedachte achter onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Via co-creatie brengen we jouw organisatie écht vooruit!

Kwalificeer je interim professionals
In elke branche is het noodzakelijk om continu bij te leren, de juiste kwalificaties te hebben en up-to-date te blijven met veranderingen. Met een eigen online leerplatform heb je een totaaloplossing voor o.a. het het certificaten-beheer, upskilling en permanente educatie.

Jouw vraag is ons vertrekpunt.